Werken bij Plein Joure

Open sollicitatie

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Is er nu geen vacature? Dan kunt u altijd een open sollicitatie met motivatie en curriculum vitae sturen naar:

Bornego College
T.a.v. mevrouw Paulien Brust, Hoofd P&O
Postbus 597
8440 AN Heerenveen
E-mail vacatures@bornego.nl

Onder de naam Plein Joure werken het Bornego College en OSG Sevenwolden samen in Joure. We werken samen aan vernieuwend, inspirerend en kwalitatief goed onderwijs voor leerlingen uit Joure en omgeving. Door de krachten te bundelen kunnen we in Joure naast goed onderwijs en een goede ondersteuning de leerlingen extra keuzes aanbieden. Door samen te werken kunnen leerlingen uit de regio Joure ook in de toekomst dichtbij huis onderwijs volgen.

Doordat Plein Joure niet een zelfstandige werkgever is kom je in dienst bij het Bornego College en/of OSG Sevenwolden. Beide scholen vallen onder dezelfde cao-VO. Daarnaast worden docenten goed gefaciliteerd met onder andere een laptop en een iPad.

Bij de invulling van vacatures werken we samen met de vacaturebank van Fricolore en het Mobiliteitscentrum Pompeblêd. Kijk voor meer informatie op de betreffende websites.