Kom langs!

Doedag groep 8

Dinsdag 9 november 2021 hebben wij een doedag georganiseerd. De doedag van dinsdag 16 november 2021 is helaas vanwege het coronavirus niet doorgegaan. We hebben inmiddels voor deze dag een nieuwe datum: dinsdag 1 februari. Aanmelden gaat via de basisschool. De basisscholen die voor 16 november stonden ingedeeld, hebben aanvullende informatie ontvangen.

Voorlichting ouders/verzorgers

De online voorlichting is geweest. Het filmpje is nog steeds terug te zien. Dat kan hier.

Open Dag

Helaas hebben we moeten besluiten dat de open dag die gepland stond op dinsdag 25 januari niet door kan gaan. Bij ons online binnenkijken is uiteraard wel mogelijk. Via onze Opendag App of de website. Hier vind je filmpjes, een virtuele tour en flyers.

VR-Xperience

We gaan in februari bij de basisscholen langs met een VR-Xperience. Je krijgt een VR-bril op en kunt zo bijna echt bij ons rondlopen. √Čn je ontmoet mensen van onze school! Superleuk! De VR-Xperience regelen we ook via de basisschool.

Vragen en maatwerk

En heb je vragen? Aarzel dan niet om dit online vragenformulier in te vullen. Dat kun je ook invullen als je twijfelt over je schoolkeuze en je bijvoorbeeld nog eens bij ons wilt meelopen of een rondleiding wilt hebben door de school (helaas mogen daar geen volwassenen bij zijn).