Tanisha over vakken

Tanisha over de leerzone

Op school hebben we verschillende vakken. Ook vakken die ik op de basisschool niet had, bijvoorbeeld techniek. Ik vind dit wel erg leuk. We maken hier dingen van hout en metaal. In het begin vond ik dit een beetje lastig, omdat ik dit nog nooit had gedaan en niet wist hoe alles werkte. Maar omdat iedereen op hetzelfde niveau begint, wordt dit goed uitgelegd en weet je al snel wat je moet doen.

 

Bevo vind ik het leukste vak. Dit is beeldende vorming. Hier leren we theorie, maar gaan we vooral zelf vele mooie dingen maken. Bij de vorige opdracht moesten we een map maken waarin we al onze tekeningen konden bewaren. Ik teken thuis ook veel, dus tijdens deze lessen kan ik doen wat ik leuk vind. Engels vind ik daarentegen niet een leuk vak. Ik ben hier niet zo goed in. Daarom ga ik ook naar maatwerk Engels. Hierdoor begrijp ik Engels beter en begin ik het ook leuker te vinden.

 

In het begin vond ik het wel even wennen dat je ieder uur naar een ander lokaal moest. Maar dat duurde maar even. Het is hier op Plein erg leuk en gezellig! Zelfs Engels een beetje.