2022 wordt een bijzonder jaar

Onder de naam Plein Joure werken het Bornego College en OSG Sevenwolden al een tijdje samen. Deze samenwerking zal de komende periode worden uitgebreid en de fusie tussen beide scholen wordt naar verwachting een feit. Samen zetten we de schouders eronder om in verscheidenheid en verbondenheid te werken aan mooi onderwijs.

De naam van onze scholenkoepel is al bekend: Onderwijsgroep Midden-Friesland (kortweg OGMF). De Onderwijsgroep Midden-Friesland staat voor een breed aanbod van kwalitatief goed onderwijs met volop keuzemogelijkheden in onze prachtige regio. We zien dat de naam al steeds meer ingeburgerd raakt. Daarom is het nu ook de hoogte tijd voor een herkenbaar logo waarin je de verscheidenheid en verbondenheid van beide scholen terugziet.

Maandag 10 januari hebben beide bestuurders tijdens een online event met alle medewerkers van beide scholen het nieuwe en kleurrijke logo onthuld.