Plein Joure Quiz voor groep 8 succes!

Vandaag, donderdag 16 december, organiseerden we online de grote Plein Joure Quiz voor groep 8. Nu er veel dingen niet kunnen of mogen, zoals onze tweede doedag, was de quiz voor groep 8 een leuke manier om de school toch een beetje te leren kennen.

Vier rondes

Ongeveer 185 leerlingen van verschillende basisscholen uit de omgeving deden mee aan de quiz die via een livestream werd bijgewoond. Docenten Nelleke Diepenveen en Sybryn van Wieren loodsten de deelnemers door de vier verschillende rondes met vragen over de school en de vakken nask, techniek, taal, muziek en lichamelijke opvoeding.

Winnaar

Iedere ronde kende een winnaar die een leuke prijs ontving: een tegoedbon, een bioscoopbon of een leuk spel. Bovendien ging de school van de winnende leerlingen door naar de finale. In de finale werd live contact gelegd met de vier scholen en kwamen de leerlingen zelfs nog even in beeld. Groep 8 van OBS De Twa Fjilden ging er uiteindelijk met het enige echte Plein Joure prijzenpakket vandoor. Gefeliciteerd!