Voorlichting ouders groep 8 alleen online

Vanwege de nieuwe maatregelen en de oplopende besmettingen hebben we besloten om de voorlichting voor ouders en verzorgers van groep 8 die gepland staat voor dinsdag 16 november alleen online te verzorgen.

We vinden dat uiteraard heel jammer want we hadden u graag hier bij ons op school welkom geheten. Tegelijkertijd zijn we blij dat we snel kunnen schakelen en dat we de voorlichting digitaal kunnen verzorgen. Hieronder leest u hoe we dat gaan doen.

Werkwijze online voorlichting

  1. U dient zich voor deze voorlichting aan te melden via deze link. Aanmelden kan tot dinsdag 12.00 uur. Indien u zich eerder al had aangemeld voor de fysieke voorlichting, hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. Uw aanmelding wordt omgezet naar de online voorlichting.
  2. Uiterlijk dinsdag 16 november 14.00 uur ontvangt u van ons een link via de e-mail naar de voorlichting die om 19.30 uur start. Mocht u niks hebben ontvangen, check dan eerst de map ongewenste mail. Indien daar ook geen e-mail met link naar de presentatie in staat, mail dan gerust naar info@pleinjoure.nl.
  3. Aansluitend op de voorlichting zit er een belpanel voor u klaar. Het is namelijk mogelijk om tijdens of na de voorlichting via deze website vragen in te sturen. Hoe dat precies werkt, leggen we u uit in de mail die u dinsdag van ons ontvangt.