Leerlingen samen goed van start

Leerlingen zijn het nieuwe schooljaar samen goed gestart. Afgelopen dinsdag en woensdag stonden er voor alle leerlingen twee leuke introductiedagen op het programma. Donderdag en vrijdag waren de eerste lesdagen van het nieuwe schooljaar.

De introductiedagen werden georganiseerd om elkaar (nog) beter te leren kennen en zo gezamenlijk het schooljaar goed te beginnen. De dagen waren naast praktische zaken, zoals het ophalen van de boeken, gevuld met leuke en sportieve teambuildingsactiviteiten.

Kennismaken en teambuilding

Zo leerden de nieuwe leerlingen uit klas 1 elkaar kennen door kennismakingsspellen en een leuke activiteit met hun klas. Ze sloten de introductiedagen af met een spetterend brugklasfeest op woensdagavond op het plein bij school. Klas 2 leerde elkaar (nog) beter kennen tijdens het survivallen en de bootcamp. De derdeklassers weren in Oosterzee verwacht. Hier gingen ze survivallen waarbij ze samen verschillende hindernissen moesten trotseren: echte teambuilding. Tot slot gingen de leerlingen uit de vierde klassen samen bowlen. Een goed, gezellig en sportief begin van het schooljaar