de Grote Plein Quiz!

Doe mee aan de Grote Plein Quiz!

Vanuit een studio streamen we vrijdag 19 februari LIVE de enige echte Grote Plein Joure Quiz (met leuke prijzen)! In zes rondes testen we je kennis. Iedere ronde kent een winnaar. In de finaleronde nemen de zes rondewinnaars het tegen elkaar op! Hoe goed ken jij de regio, ben je op de hoogte van de actualiteit en wat weet jij bijvoorbeeld van sport? We zullen het de 19e zien!

Hoe werkt het?

Je kunt je tot vrijdag 19 februari 12.00 uur hier aanmelden! Je kunt alleen meedoen, maar ook gezellig met je gezin (tip: bedenk een leuke teamnaam!). Op de dag van de Grote Plein Joure Quiz krijg je via de mail een link waarmee je ’s avonds kunt deelnemen. Met de rondewinnaars gaan we live videobellen!

Extra prijs

We hebben ook een prijs voor de leerling of het gezin die er het gezelligst bijzitten! Dus gebruik al je creativiteit en maak er wat leuks van!

Tot de 19e!

Het team van Plein Joure