Download onze app!

Beste leerlingen uit groep 8,

Het blijft een gekke tijd. Jullie mogen binnenkort weer naar school. Dat is mooi!

Het lijkt er helaas op dat het voortgezet onderwijs voorlopig nog niet open mag. Wij mogen in ieder geval niemand op school uitnodigen, zelfs jullie niet šŸ™

Dus voorlopig geen open dag of doedag. Daarom doen we het dit jaar anders. We hebben zoals je misschien hebt gezien een virtuele tour gemaakt waarmee je zelf online door onze school kunt lopen. Je komt daarbij filmpjes tegen van docenten die iets vertellen over hun vak. Die tour en allerlei filmpjes kun je hier vinden op onze website, maar je kunt ze vanaf vandaag ook vinden via onze open dag app. Download die app vooral! Je hebt al onze informatie dan mooi bij elkaar.

En heb je vragen (of je ouders of verzorgers), stel ze dan gerust. Je mag je vraag altijd mailen naar onze brugklascoƶrdinator. Dat is Dennis Treur (hij is ook docent lichamelijke opvoeding bij ons op school). Zijn mailadres is d.treur@sevenwolden.nl.

Veel plezier online bij Plein Joure en succes op school!

Groetjes van het team van Plein Joure