Nieuwsbrief december

In deze tijd is het soms extra hard werken om te voorkomen dat we de verbinding met anderen niet verliezen en denken dat er niets meer te vieren valt. En dat is precies de reden dat we in deze laatste maand van het kalenderjaar op school juist een extra vibe willen creëren waarbij het elke dag een beetje als feest voelt.

Ook nu kunnen we nog niet de dingen doen die we andere jaren doorgaans organiseren, maar binnen de richtlijnen waar we ons aan moeten houden, zoeken we naar alternatieven om verbinding met elkaar te houden. Daarbij staan we stil bij de betekenis van het kerstfeest en hebben we het gezellig met elkaar. In deze nieuwsbrief kunt u er alles over lezen en geven wij onder andere een update over Paarse Vrijdag, laatste dag voor de kerstvakantie, activiteiten voor groep 8 en de schoolverpleegkundige.

U vindt hier de nieuwsbrief.