Doedagen en voorlichting

We vinden het superjammer, maar we hebben besloten de doedagen te verplaatsen van november naar februari. De regering vraagt ons zo weinig mogelijk te reizen en andere mensen te ontmoeten. Daarom vinden we het organiseren van de doedagen nu niet passen. Hopelijk lukt het in februari wel!

Op onze pagina van groep 8 (en 7) vind je alles wat je moet weten over activiteiten die we organiseren voor groep 8 en de ouders en verzorgers.

Online voorlichting ouders en verzorgers

Voor ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 8 organiseren we ieder jaar voorlichtingsbijeenkomsten. Dat doen we natuurlijk het liefst bij ons op school. Helaas lukt dat nu niet. Daarom organiseren we op dinsdag 24 november de voorlichtingen online. Via het formulier op onze website kunt u zich daarvoor aanmelden. Via de mail ontvangt u vervolgens aanvullende informatie.